eviktor463 | Дата: Субота, 29.03.2025, 13:00 | Повідомлення # 1 |
2 клас
Group: Користувач
Репутація: 0
Status: Offline
| Я останнім часом зрозумів, що без якісної літератури про саморозвиток і мотивацію важко рухатися вперед. Хочу знайти справді круті книги українською мовою, які допоможуть змінити мислення, навчать долати труднощі та знайти натхнення для нових досягнень. Проблема в тому, що багато популярних книжок – це або поверхневі поради, або переклади з англійської, які не завжди передають оригінальний зміст. Мені цікаво, де можна купити дійсно якісні книги про саморозвиток та мотивацію українською мовою, бажано з можливістю ознайомлення з відгуками чи навіть уривками тексту перед покупкою. Якщо у вас є улюблені магазини чи сайти, де є широкий вибір такої літератури, буду дуже вдячний за поради!
|
|
| |
c8258594 | Дата: Субота, 29.03.2025, 13:01 | Повідомлення # 2 |
1 клас
Group: Користувач
Репутація: 0
Status: Offline
| Привіт! Сам нещодавно стояв перед такою ж проблемою – вибір великий, але хочеться саме змістовної, глибокої літератури, яка не просто переказує загальновідомі істини, а дійсно надихає на дії. Я б радив тобі звернути увагу на інтернет-книгарню "На Переломі". Там представлений хороший вибір мотиваційної літератури саме українською мовою. Великий плюс у тому, що книги відібрані тематично, є як сучасні бестселери, так і класичні видання. Зручний сайт, можна ознайомитися з описами, а ще там періодично бувають знижки. З власного досвіду можу порекомендувати кілька книг, які мені дуже зайшли: «Сила звички» Чарльза Дахіґа – чудово пояснює, як формуються звички та як ними керувати, «Атомні звички» Джеймса Кліра – ідеально для тих, хто хоче покращити продуктивність, і «Магія ранку» Гела Елрода – про те, як правильно починати день для досягнення максимальних результатів. Якщо шукаєш натхнення, там точно знайдеш щось для себе. Раджу заглянути!
https://naperelomi.com.ua/ua/g138451083-samorozvitok-motivatsiya
|
|
| |